Logo

Onze missie

Onze missie is het creëren van maximale toegevoegde waarde op het gebied van pensioenen en vermogensbeheer voor onze pensioenfondsklanten en hun deelnemers. Deze missie wordt strategisch vormgegeven door te fungeren als beleids- en expertisecentrum op het terrein van pensioenbeheer, vermogensbeheer, risicobeheer en het op klantgerichte, professionele, efficiënte, transparante en integere wijze uitvoeren van pensioen- en vermogensbeheer en de bijbehorende administratieve activiteiten.

Onze missie
Onze waardepropositie

Onze waardepropositie

We streven ernaar om waarde te leveren aan onze pensioenfondsklanten en hun deelnemers door middel van een allesomvattend full-service dienstenpakket. We begrijpen de unieke behoeften van onze pensioenfondsklanten en stemmen onze oplossingen af op hun specifieke doelen en doelstellingen.

Onze ambitie

Het is onze ambitie om bij de beste geïntegreerde pensioen- en vermogensbeheer dienstverlener in Nederland te horen en een hoge kwaliteit te leveren aan onze pensioenfondsklanten en hun deelnemers door middel van het bieden van innovatieve oplossingen met een focus op operational excellence.

Onze ambitie is om ons klantenbestand uit te breiden met pensioenfondsen die overtuigd zijn van onze geïntegreerde full-service waardepropositie, bereid zijn onze strategische partner te worden en gezamenlijk met ons de uitdagingen in de pensioensector op korte en lange termijn aan te gaan.

Onze ambitie