Logo

Werken bij DPS

Bij DPS gaat het niet alleen om het beheer van pensioenen; het gaat ons om het vormgeven van de duurzame toekomst van onze pensioenfondsklanten en hun deelnemers. Onze passie voor het waarborgen van een goed en toekomstbestendig collectief pensioen gaat verder dan de cijfers; het gaat erom mensen in staat te stellen vol vertrouwen hun pensioen te plannen en een betere toekomst op te bouwen.

Bij DPS werken 70 medewerkers, met een diversiteit aan opleiding, ervaring en achtergrond. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich binnen onze organisatie kunnen ontwikkelen als professional. Hierbij spelen collegialiteit, een breed takenpakket en veel eigen verantwoordelijkheid een grote rol.

Sluit je aan bij ons team van toegewijde professionals en je krijgt de kans om echt een verschil te maken in het leven van anderen. Onze expertise strekt zich uit over het hele spectrum van pensioendiensten, van vermogensbeheer en risicobeheer tot governance en communicatie. We werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen die aansluiten bij hun specifieke behoeften en ambities.

Als je op zoek bent naar een uitdaging waarin je werk impact heeft, dan is DPS de plek voor jou. 

Vacatures

Ontdek hoe jouw unieke vaardigheden en persoonlijkheid ons kunnen helpen onze organisatie te verbeteren. Bij DPS vind je altijd een uitdaging en voldoening in het werk dat je doet.

DPS Bedrijfssecretaris

Krijg jij energie van de interactie met onze belangrijkste stakeholders, het regelen, afstemmen en onderhouden van contacten en beschik je ook over de juiste juridische en administratieve bagage om ons Management Team zo goed mogelijk te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou als bedrijfssecretaris bij DPS.

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze bedrijfssecretaris die deze nieuwe functie vormgeeft. In je functie ben je regisseur, leg je verbindingen en zet je jouw juridische expertise in om DPS te helpen zich voor te bereiden op het nieuwe pensioenstelsel.

Bekijk vacature
DPS Bedrijfssecretaris
DPS Risk Manager

DPS Risk Manager

Hou je van je werk, en ook van een flinke uitdaging? Ben jij een zelfverzekerde Risk Manager en heb je een aantal jaren ervaring bij een pensioenfonds of uitvoeringsorganisatie? Ben je een conceptuele en analytische denker, met goed ontwikkelde communicatievaardigheden? Heb je ervaring met interne beheersing en ben je werkzaam geweest als controleleider of audit manager?
Dan horen we graag van jou!

Bekijk vacature

DPS Information Security Officer

Heeft informatiebeveiliging geen geheimen voor jou? IT-uitdagingen leveren jou geen stress op maar voeden je hands-on mentaliteit. Ben jij breed inzetbaar en durf je beslissingen te nemen?

Grijp dan je kans om actief bij te dragen aan onze toekomst en in deze snel veranderende wereld onze dienstverlening veilig uit te blijven voeren. Bekijk de volledige vacature en laat van je horen!

Bekijk vacature
DPS Information Security Officer
DPS Investment Manager Duurzaam Beleggen

DPS Investment Manager Duurzaam Beleggen

Is Maatschappelijk verantwoord beleggen voor jou een no-brainer? Duurzaamheidsonderwerpen in relatie met financiële markten en beleggingsprocessen zijn, zeg maar, helemaal jouw ding? Je weet anderen met de goede argumenten te overtuigen van jouw mening? 
Dan ben jij de beleggingsprofessional die wij zoeken! Reageren kan via bijgaande vacature op deze mooie uitdaging.

Bekijk vacature

DPS Legal Councel

Voel jij je thuis in de wet- en regelgeving op het gebied van vermogensbeheer? Kun jij juridische, structurele en gerelateerde risico's beoordelen en hierover adviseren? Weet je van aanpakken en heb je een sterke drive om verandering te ondersteunen? Stuur ons dan je reactie op deze vacature.

Bekijk vacature
DPS Legal Councel